Tietoja yrityksestä

Olen espoolainen matkailuyrittäjä. Aloitin yritystoimintani keväällä 2022. Sain matkatoimisto-oikeudet 1.6.2022. Vastuullisena matkanjärjestäjänä Kilpailu- ja kuluttajavirasto valvoo toimintaani mm. matkapakettien sekä hinnoittelun osalta. Tämä tarkoittaa mm. sitä, että matkanjärjestäjän peruuttaessa retken olet oikeutettu saamaan maksamasi matkan hinnan takaisin.

Etsin yhteistyökumppaneita kehittääkseni sivustoani yleisöä palvelevaksi. Yritykset tarvitsevat konsultointia ja koulutusta nimenomaan tuottavan asiakaspalvelun tehostamiseksi. Päätyönäni suunnittelen ryhmämatkoja mm. yrityksille, yhteisöille ja yhdistyksille sekä erityisryhmille. 

Valmistuin ensin Omnian Kirkkonummen lukiolinjalta matkailuvirkailijaksi 2004 ja heti perään 2007 AMK restonomiksi matkailun liikkeenjohdon koulutusohjelmasta. Viimeisin koulutukseni, YAMK restonomi eli tuttavallisemmin palveluliiketoiminnan maisteri, suoritin 2016 joulukuussa. Molemmat ammattikorkeakoulututkintoni opiskelin Haaga-Heliassa.

Luotan lujasti matkatoimistojen paluuseen. Henkilökohtainen asiakaspalvelu luo asiakkaalle välittämisen ja luottamuksen ilmapiirin. Uskothan rahasi ja vapaa-aikasi suunnittelun toisen käsiin! Eivät kaikki ihmiset jaksa tai halua tehdä matkasuunnitelmiaan netin kautta ja suurella osalla siihen ei edes ole mahdollisuutta. 

Yli vuoden ajan kuljetin erityisryhmiä ja senioreita kauppareissuille, lääkäriin, korjauttamaan pyörätuoliaan ja muille asioilleen. Mielestäni vanhemmat ihmiset ansaitsevat arvoisensa mukavan, turvallisen ja rauhallisen kyydin. Sitä paitsi porukassa on mukavampi käydä tutustumassa seudun nähtävyyksiin ja luontoon luotettavan kuljettajan kyydissä!

Yrityksen brändi

Arvot: asiantuntevuus (pitkä asiakaspalvelukokemus ja palveluliiketoiminnan maisterikoulutus), asiakaslähtöisyys (asiakasta kunnioittaen hänen tarpeensa huomioiden), joustavuus (matkapalveluiden muunneltavuus suunniteltaessa ja myös toteutuksessa), ansiokkuus (referenssit kotisivuilla).

Missio: luotettavasti, asiakasta kunnioittaen toteutettu lämmin matkapalvelukokonaisuus. Asiakkaan odotusten täyttyminen ja usein ylittyminen. Palvelun laadun pitäminen korkealla. Kestävä asiakassuhde. All inclusive-palvelu.

Visio: luoda asiakkaalle miellyttävä palvelukokonaisuus, jonka haluaa kokea aina uudestaan. Chameleon- värikäs, muunneltavissa, toimintaympäristön tunteva luotettava palvelu. Joustava ja aina kehittyvä hyvän mielen matkanjärjestäjä.